Uw totaal partner voor uw specifieke bedrijfsontwikkeling!

Codeas, uw partner voor een totale en langdurige samenwerking

Codeas vindt het belangrijk dat haar klanten, die meestal leek zijn op het vlak van de technologie rond het Internet, een duidelijk en volledig beeld krijgen over de mogelijkheden ervan en de functionaliteiten die zij aan hun toekomstige website kunnen geven en wat hiervoor allemaal nodig is.

Daarom hierna een checklist van vragen die u zich kan stellen rond de architectuur en functionaliteiten die uw nieuwe website al dan niet moet bevatten, zo vermijdt u een verkeerde keuze te maken die u op termijn eventueel noodzaken tot extra kosten.

- wil u enkel een home pagina om te starten
- hebt u de tijd niet om het voorgaande uit te zoeken en wilt u dit aan ons overlaten
- hebt u een bepaalde deadline waarop uw website online moet komen

  • Creatie van nieuwe websites (statisch, dynamisch, e-commerce etc...)
  • Schrijven en bewerken van inhoudelijke gegevens (u heeft de tijd niet om de uitgangsgegevens voor uw site samen te stellen, geen nood wij nemen deze taak volledig van u over)
  • Opwaarderen van bestaande websites (opfrissen, vernieuwen, verbeteren, uitbreiden van uw bestaande website).
  • Onderhoud van websites (architectuur, vormgeving, inhoud, optimalisatie zoekmachines). E-marketing acties (mailings, nieuwsbrieven, prospecties etc. via email).

CODEAS, partners in bedrijfsontwikkeling

Codeas, uw partner voor een totale en langdurige samenwerking.

Website, wie, wat waar, waarom ?

Kies ook voor een professionele website bij Codeas ...

24/24u bereikbaar

Uw website is dag en nacht bereikbaar, potentiële klanten kunnen dus altijd terecht op uw site om informatie over uw producten en/of diensten te verkrijgen. Uw marketing draait dus zonder dat u er iets voor moet doen.

Bereik

Uw aanbod reikt verder dan uw omgeving, verder dan mond-aan-mond reclame, wereldwijd kan men door het opzoeken van uw website uw producten en diensten raadplegen.

Zonder computerkennis

Voor het onderhoud en up to date houden van uw website heeft u totaal geen kennis nodig van html, programmeertalen of fotobewerking, via ons geïntegreerd easy-to-use Systeem past u in een wip uw eigen pagina's aan.

Aanwezig op internet

De potentiële klanten van de huidige generatie verwachten en gaan er van uit dat u aanwezig bent op het internet. Mensen willen eerst informatie over uw bedrijf weten alvorens ze contact opnemen. Bij het niet aanwezig zijn op het internet gaan deze mensen voor een andere leverancier kiezen.

Professionaliteit

De meeste mensen gaan op zoek naar diensten en/of producten online, als men dan op uw site terechtkomt moet de eerste indruk professionaliteit uitstralen, dus geen website die door een vriend of een neefje in elkaar is gestoken, maar door professioneel opgeleide mensen.

Nieuwe klanten

Door uw goede vindbaarheid online (SEO) lok je bezoekers naar uw site. Hoe meerbezoekers, des te beter jouw website wordt gevonden. En een website die goed gevonden wordt, zorgt weer voor meer mensen. En hopelijk meer klanten!

Onze klanten

Klik op het logo om de site van onze klanten te bezoeken.